Den andre kvinnen

Den andre kvinnen - Therese Bohman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese Bohman
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Den andre kvinnen.pdf
ISBN
6555455075897

BESKRIVELSE

Den andre kvinnen er en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en gift mann og en elskerinne, men også en roman som er sentral i den skandinaviske litterære diskusjonen om kjønn og klasse.Hun jobber på kantinen på Norrköpings sykehus, står lengst ned i hierarkiet, etter legene, sykepleierne og hjelpepleierne. Hun vet at hun ikke hører hjemme der, at hun er akslet for noe større. Hun skal bli forfatter, flytte et annet sted og leve et helt annet liv.En dag kommer hun i snakk med overlege Carl Malmberg, og han tilbyr å kjøre henne hjem. Det blir starten på en lidenskapelig kjærlighetshistorie mellom en gift mann og en elskerinne som drømmer seg bort.Den andre kvinnen ble blant annet nominert til Sveriges Radios romanpris og Nordisk råds litteraturpris.

Rosies hjerte er knust. Hverdagen blir snudd opp ned, barna blir sendt hit og dit.

Jeg skjønner dog ikke hvorfor man kan ønske seg en utro drittsekk. Den andre kvinnen Hun er kul. Jeg vet det fordi barna mine prater om henne.

RELATERTE BØKER