Blodige kronblad

Blodige kronblad - Ngugi wa Thiong'o | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ngugi wa Thiong'o
DIMENSJON
11,67 MB
FILNAVN
Blodige kronblad.pdf
ISBN
5388558701211

BESKRIVELSE

Kenya var britisk koloni til 1963. Handlingen i denne romanen foregår i overgangsperioden på slutten av kolonitiden og feiringen av uavhengig.heten. Vi blir vitne til folks ulike holdninger til både koloniherrene og frihets.kjemperne. Det er ikke en fortelling som forherliger verken den ene eller den andre grupperingen. Noen som ble svikere, viser seg å ha motiver som ikke er så foraktelige som mange tror, og de som regnes som helter har heller ikke rent mel i posen. 222 Selv om politikk er et hovedtema, blir det likevel personskildringene som er viktigst. Familie- og kjærlighetsforhold blir påvirket av de sosiale omstendig.hetene, og folks følelser og integritet blir stilt på prøve. Svik og hederlighet står mot hverandre, men det er ikke alltid at svik gjenspeiler hjerteløshet, og den til.synelatende hjerteløsheten er heller ikke alltid uttrykk for kulde og selviskhet. Etter hjerteskjærnede offentlige og personlige renselsesprosesser, er håpet at kjærligheten og hederligheten til slutt vil seire. Ngugi wa Thiong'o regnes som Kenyas mest berømte forfatter. På syttitallet satt han mer enn ett år i fengsel for sine skrifter. Senere reiste han i eksil til utlandet.

Originaltittel: Petals of blood Tidlig på 1950-tallet i Kenya oppsto det en geriljabevegelse som kalte seg selv The Kenya Land Freedom Army, en nasjonalistisk gruppe som kjempet mot den britiske kolonistaten. Leseutdrag: «Blodige kronblad» av Ngugi wa Thiong'o! «forsterker inntrykket av en forfatter på nobelprisnivå»: Blodige kronblad av Ngugi wa Thiong'o! Les mer her > Kjøp Ikke gråt barnet mitt fra Tanum Kenya var britisk koloni til 1963. Handlingen i denne romanen foregår i overgangsperioden på slutten av kolonitiden og feiringen av uavhengig.heten.

306,-Veil. pris: 349,-Spar: 43,-Kenya var britisk koloni til 1963.

RELATERTE BØKER