Skattesvik

Skattesvik - Ann Johnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Johnsen
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Skattesvik.pdf
ISBN
1217952983436

BESKRIVELSE

Straffeloven §§ 378 til 380 inneholder bestemmelser om ordinært, grovt og grovt uaktsomt skattesvik. Dette er de mest alvorlige formene for skatte- og avgiftssvik. Bestemmelsene var tidligere å finne i ligningsloven, merverdiavgiftsloven og særavgiftslovgivningen. I denne boken vil forfatteren belyse de ulike sidene av skattesvik, blant annet forholdet mellom straff og tilleggsskatt, krav om erstatning, skatteamnesti og hvorfor skattesvik er et samfunnsproblem. Denne boken passer for forsvarere, aktorer og dommere, men også andre som jobber med denne typer problemstillinger, som ansatte i Skatteetaten, forretningsadvokater og politietterforskere.

Nå har de anmeldt ham og selskapene hans til ... «Grovt skattesvik er en forbrytelse av særlig samfunnsskadelig karakter» skriver tingretten i den 153 sider lange dommen. FORNØYD MED DOMFELLELSE: Førstestatsadvokat Marianne Bender i Økokrim. Sju månader fengsel for skattesvik Ein mann i 60-åra frå søre Sunnmøre må sone sju månader i fengsel og betale 95.000 kroner i bot for å ha halde unna millionformue i utlandet. Sanksjonene for ''skattesvik'' er bøter eller fengsel inntil 2 år, jf.

Se også. Skatteomgåelse; Referanser Eks-direktører og TGS frikjent i skattesvik-sak.

RELATERTE BØKER