Nettkidsa

Nettkidsa - Per Kristian Bjørkeng | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Kristian Bjørkeng
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Nettkidsa.pdf
ISBN
1505653464712

BESKRIVELSE

Dagens generasjon vokser opp med digitale medier og forholder seg til dem helt annerledes enn forrige generasjon. Ungene utforsker et helt univers av aktiviteter og fellesskap som kan virke mystisk for mange foreldre. En engasjert voksenperson er av uvurderlig verdi for barn og unge som ukritisk kaster seg ut i en digital virkelighet. I denne boken er all viktig informasjon om barn og digitale medier samlet, både den nyeste forskningen og råd fra organisasjoner. Her er en gjennomgang av hva som finnes av utstyr, eksempler fra virkeligheten, samt praktiske råd for foreldre for å kunne få oversikt over barnas digitale verden.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Nettkidsa av Per Kristian Bjørkeng (ISBN 9788202411886) hos Adlibris.com.

Jeg innbiller meg at jeg stiller bedre rustet til den tid etter å ha lest Bjørkengs bok, fordi den har supplert min egen erfaring og kunnskap om bruk av digitale medier. By nettkidsa In Bedrift Posted mai 5, 2019 0 Comment(s) VEn sunn livsstil er nå et stort samtaleemne for de fleste mennesker. Det finnes ulike fitnessprogrammer som folk følger for å holde seg sunne, og styrketrening er en viktig del av disse programmene. Kjøp 'Nettkidsa, barnas digitale hverdag' av Per Kristian Bjørkeng fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER