Mental trening i praksis

Mental trening i praksis - Jon Gangdal, Stein Kvalheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Gangdal, Stein Kvalheim
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Mental trening i praksis.pdf
ISBN
9841360402107

BESKRIVELSE

Hva kommer det av at vi ikke får gjort det vil aller helst vil gjøre? Og hvorfor gjør vi stadig det vi egentlig ikke vil? Forfatter og fjellklatrer Jon Gangdal hadde selv gjennom en årrekke ubevisst benyttet mental trening for å utholde ekstreme påkjenninger under klatreekspedisjoner i Himalaya. Da han ble invitert til å teste ut sine egne erfaringer på kurs hos en av Norges mest profesjonelle mentale trenere, Stein Kvalheim, falt mange brikker på plass. I denne boken tar Gangdal og Kvalheim deg med under overflaten av livet. De viser hvordan du kan slippe å øde krefter på å trå vannet, finne nytt fotfeste og komme deg opp igjen på tryggere grunn.

På dette kurset får du lært deg teknikker for hvordan du øker fokus, selvtillit, mestring av stress, motivasjon og viljestyrke for å nevne noe. Mental trening er ikke lenger kun forbeholdt idretten. I dag bruker næringslivstopper, artister, skuespillere, soldater og andre tid på mental trening i hverdagen nettopp for å bygger opp sin motstandsdyktighet, fleksibilitet og robusthet.

Tusen tusen takk Aller først må jeg få takke for engasjementet rundt gårsdagens innlegg. Mental trening handler om å trene opp de mentale ferdighetene som vi vet øker dine prestasjoner over tid. På dette kurset får du lært deg teknikker for hvordan du øker fokus, selvtillit, mestring av stress, motivasjon og viljestyrke for å nevne noe. Mental trening er ikke lenger kun forbeholdt idretten.

RELATERTE BØKER