Hevnen

Hevnen - Val McDermid | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Hevnen.pdf
ISBN
1106627651335

BESKRIVELSE

I løpet av profileringsekspert og psykolog Tony Hills karriere, er det én seriemorder som har vist seg spesielt uhyggelig og fryktinngytende: Jacko Vance. Den samvittighetsløse sosiopaten har sittet fengslet i over ti år da han klarer rømme. Noen skal unngjelde for årene han sittet innesperret: Tony Hill, og hans kollega, politietterforsker Carol Jordan. De vet ikke når og hvordan han vil slå til, men det vet at de kan frykte det aller verste.

Det skal være fest på den nye ungdomsklubben som holder til i det gamle slaktehuset. Ella har fått beskjed […] Haisommer - hevnen (originaltittel: Jaws: The Revenge) er en amerikansk thriller og eventyr-grøsser fra 1987 regissert av Joseph Sargent.I denne fjerde og siste av Haisommer-filmen er handlingen konsentrerert rundt Ellen Brody.

De4 er en gjeng bestående av 4 ulike ungdommer som alle lever et dobbeltliv. De har alle hver sin blogg, og sammen har de toppbloggen De4.

RELATERTE BØKER