Gjester

Gjester - Alice Munro | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Munro
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Gjester.pdf
ISBN
3098755732871

BESKRIVELSE

Novellene i denne samlingen er hentet fra de første utgivelsene til Alice Munro. Alice Munro regnes som en av verdens fremste novellekunstnere, og har mottatt en lang rekke priser og utmerkelser. Da Munro ble tildelt Nobelprisen i 2013, hadde hun gjennom flere tiår skrevet noveller om kvinners og menns hverdagsliv, på landsbygda, i småbyen og i forstedene. Menneskene vi møter her skildres med hennes karakteristiske varme og brodd, i alle livets faser. Novellene kretser gjerne om store temaer som kjærlighet, vennskap og død, samtidig som de dveler ved de små detaljene, noe som gir leseren opplevelsen av at det er selve livet som folder seg ut på boksidene. Novellene i denne samlingen er hentet fra de første utgivelsene til Alice Munro: Dance of the Happy Shades (1968), Lives of Girls and Women (1971), Something I've been Meaning to Tell You (1974), The Moons of Jupiter (1982), The Progress of Love (1985, 1986) og Open Secrets (1994).

For enkelte gjestekategorier som ikke kan kjøpe billetter digitalt vil det være billettluke tilgjengelig i parken. Gjester som har kjøpt sesongkort kan bruke dette, men må reservere dagsbesøket sitt gjennom nettsidene våre. Gjester.

Det er ingen særskilt gjesteparkering til BI. Parkeringsanlegget er åpent for allmennheten og benyttes av blant annet besøkende og leietakere i A- og D-blokken.

RELATERTE BØKER