En verden av kvinner

En verden av kvinner - Tor Edvin Dahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Edvin Dahl
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
En verden av kvinner.pdf
ISBN
2475060882222

BESKRIVELSE

Forfatteren Tor Edvin Dahl forteller i denne boken om sin oppvekst; en oppvekst fylt av sterke kvinner, vekkelse, pinsemenighet, tidlig osteproduksjon på Vålerenga og Kjelsås og en kuet far. De sannferdige fortellingene starter med etableringen av Synnøve Findens ostefabrikk på begynnelsen av 1920-tallet og slutter med Tor Edvins endelige oppgjør med sin far på 80-tallet. Boken har ni historier, som kan leses hver for seg, men som følger hverandre kronologisk.

Diskriminering og undertrykkelse av kvinner er brudd på menneskerettighetene, og hindrer utvikling og fred. Manglende tilgang til reproduktiv helse utgjør en av de største truslene mot kvinner verden over. Forfatteren Tor Edvin Dahl forteller i denne boken om sin oppvekst; en oppvekst fylt av sterke kvinner, vekkelse, pinsemenighet, tidlig osteproduksjon på Vålerenga og Kjelsås og en kuet far.

Menn velger hardt, kvinner velger såkalt mykt. Kjøp En verden av kvinner fra Cappelendamm Forfatteren Tor Edvin Dahl forteller i denne boken om sin oppvekst; en oppvekst fylt av sterke kvinner, vekkelse, pinsemenighet, tidlig osteproduksjon på Vålerenga og Kjelsås og en kuet far. De sannferdige fortellingene starter med etableringen av Synnøve Findens ostefabrikk på begynnelsen av 1920-tallet og slutter med Tor Edvins endelige ... Det er en god idé å se for seg en verden uten kvinner, men Affleck styrer unna noen spørsmål det ville vært spennende å ta tak i, som i hva mennene tenker om at menneskeheten nå er dømt ... Kvinnene tar over verden Stadig flere kvinner klatrer helt til topps, men skal trenden fortsette må verdens parlamenter og regjeringer ha en kvinneandel på 50 prosent. Det er ingenting som tyder på at ferdighetene er så skjevt fordelt mellom kjønnene.

RELATERTE BØKER