Lykkeprosjektet

Lykkeprosjektet - Gretchen Rubin | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gretchen Rubin
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Lykkeprosjektet.pdf
ISBN
2736222695413

BESKRIVELSE

Hvordan finne lykken i hverdagen og få et bedre livGretchen Rubin sitter på bussen i New York en regnfull ettermiddag. Hun har et godt ekteskap, to barn, vellykket karriere og storfamilien rundt seg. Allikevel treffer en innsikt henne med full tyngde: Jeg er ikke så lykkelig som jeg burde være. Der og da bestemmer hun seg for å bruke et år på å gjøre noe med det. Men kan man bestemme seg for å bli lykkeligere? Forskere hevder at lykkefølelsen er 50 prosent genetisk bestemt, mens mellom 10 og 20 prosent består av rammevilkår som helse, økonomi og familiesituasjon. Resten er opp til oss selv. Gretchen legger en plan, og setter seg et personlig mål hver måned. Januar er måneden for å få mer energi, juni er måneden for å dyrke vennskap. Hvert mål følges av leveregler, både praktiske ? gå til sengs tidligere ? og prinsipielle ? gjør det som må gjøres. Og det virker! Lykkeprosjektet handler om å ta tak i dagliglivets små og store problemer med én hensikt: å bli så lykkelig som mulig i den hverdagen vi har.Lykkeprosjektet har blitt en enorm bestselger og er oversatt til flere språk. Den er lettlest, underholdende, inspirerende og tankevekkende. En bok for alle kvinner som har lest Spis, elsk, lev, men uten all reisingen.

Kom i gang nå! Gretchen Rubin sitter på bussen i New York en regnfull ettermiddag. Hun har et godt ekteskap, to barn, vellykket karriere og storfamilien rundt seg. Lykkeprosjektet <3 Etter en forespørsel fra en leser har jeg bestemt meg for å skrive om lykke * Bær ikke på tunge tanker alene, om du ikke har noen venner eller noen i familien å betro deg til oppsøk profesjonell hjelp. Lykkeprosjektet hvordan finne lykken i hverdagen og få et bedre liv.

«Lykkeprosjektet» beviser at du ikke trenger å reise jorda rundt for å bli mer fornøyd! Lykkeprosjektet book. Read 12,416 reviews from the world's largest community for readers.

RELATERTE BØKER